Min kunst – my Art

Spiker

Jeg liker å tegne…jeg har ikke vist tegninger i noe galleri siden 2009 så kanskje det snart er på tide igjen. Kanskje det finnes et galleri som kunne like å ha en tegneutstilling ett eller annet sted i Norden?
Her har jeg arbeidet med en bjørke-rakle. De motivene jeg liker er de jeg finner rundt meg og siden jeg har bestemt meg for å tegne den første sommeren her i dalen. Jeg kombinerer ofte mange ulike typer materialer i mine tegninger, kull, blyant, flytende tusj, akvarellfarger og naturen. Hvis du ikke har prøvd å tegne med det som finnes ute, prøv det.
Nå venter jeg spent på mine nye fargeblyanter som kommer fra England og da tror jeg at jeg skal forsøke meg på vanntegninger…det er noe jeg har hatt lyst til utrolig lenge

Jeg vurderer sterkt og fjerne min hjemmeside og legge mine kunstarbeider her. Jeg starter så får vi se. Først ut er denne akvarellen som heter: Turkis natt og er 26,5 x 35, 5. Dette er akvarell en teknikk jeg ofte benytter i mitt kunstnerskap. Jeg spesialstuderte alle vannløslige teknikker i mine kunststudier.

Akvarell

Akvarell

Noe jeg har arbeidet mye med de siste årene er laveringer, dette er en komplisert teknikk hvis man vil ha entonede flater. Laveringer kan gjøres på mange ulike måter med ulikt resultat. Man kan absolutt gå inn i en våt lavering og arbeide videre hvis man ser at det er nødvendig.

Mine laveringer inneholder ofte fra 3- 8 lag farge, tynne sjikt som legges på hverandre, dette gir akvarellene den glød jeg er ute etter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s